Yaklaşık üç yıl önce Osmanbey’de açılan Mahir
Lokantası, kebap konsepti ile karşılaştığı yoğun ilgiden dolayı İstanbul’da
ikinci şubesini açtı.
Diyarbakırlı lokantacı aileden gelen, aşçılığını
Mahir Nazlıcan ile işletmeciliğini Uğur Nazlıcan kardeşlerin yaptığı restoran,
kulaktan kulağa yayılan lezzetiyle ilgi görmeye devam ediyor.
Diyarbakır mutfağının en güzel örneklerini
bulabileceğiniz Mahir Restoran, menüsünün en özel yemeği olan Kelle Paça’yı
kendi suyunda pişiriyor. Aşçı Mahir Usta mekanın müdavimlerinin en çok tercih
ettiği Kelle Paça çorbasını, bol sarmısak ve sirke dökerek içmesini tavsiye
ediyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder